تاثیر چای لاغری در کاهش وزن

چگونه با استفاده از دمنوش های لاغری (از محصولات چای رفاه) میتوانیم به وزن ایده آل خود برسیم ؟

ازجمله گیاهان دارویی که در چربی سوزی و لاغری افراد تاثیر دارد : چای سبز، چای سفید، زیره ، کاسیا، به لیمو ، چای اولونگ هستند که در دمنوش های لاغری تیما(محصولی از چای رفاه) همه ی این مواد گرد هم آمده اند و ما با مصرف این دمنوش در واقع از کلیه ی خواص این داروهان گیاهی بهره مند گشته ایم .

چای سبز به چهار روش باعث رسیدن به وزن ایده‌آل شما می‌شود:

روش اول

این نوشیدنی قدیمی دارای خواصی است که باعث سوزاندن چربی‌های اضافی در بدن خواهد شد. برای افرادی که دارای اضافه وزن بوده و از چاقی رنج می‌برند نوشیدن چای سبز نتایج قابل توجهی به همراه خواهد داشت چرا که از انتقال قند در میکروارگانیسم‌های چربی پیشگیری کرده و همزمان با کاهش سطح LDL، مقدار HDL را افزایش می‌دهد.

روش دوم

لازم است بدانیم متابولیسم بدن ما چگونه کار می‌کند. اگر دارای متابولیسم تنبلی باشیم به راحتی استعداد چاقی خواهیم داشت و اگر متابولیسم ما از سرعت بالایی برخوردار باشد تقریباً می‌توانیم هر آن چه می‌خواهیم بخوریم بدون آن که وزنی به ما اضافه شود. چای سبز سرعت متابولیسم را افزایش داده و از این طریق باعث کاهش وزن در شما خواهد شد.

چای سبز جدا از کمک به بیماران مبتلا به سرطان، آرتروز و برخی دیگر از بیماری‌ها،‌ اضافه وزن را از بین برده و باعث تناسب اندام می‌شود

روش سوم

با افزایش سن، میزان قند در بدن افزایش می‌یابد. این عامل هیپرگلیسمی در بدن به سلول‌های چربی تبدیل می‌شود.

خوشبختانه چای سبز به خاطر وجود آنتی‌اکسیدان‌های فراوان در خود نه تنها به کند شدن روند پیری کمک خوبی می‌کند بلکه به خاطر وجود پلی فنول‌ها به کاهش سطح قند خون نیز کمک موثری می‌کند.

روش چهارم

معمولاً در فراز و نشیب‌های زندگی مواقعی به وجود می‌آید که بسیاری افراد را دچار استرس می‌کند و کم نیستند کسانی که در شرایط استرس‌زا به خوردن روی می‌آورند غافل از این که دچار اضافه وزن می‌شوند. در این شرایط با یک راه طبیعی یعنی نوشیدن چای سبز می‌توانید با این مشکل مبارزه کرده و از استرس خود بکاهید.

چای سفید و کاهش وزن

چای سفید فاقد کالری می باشد. چای سفید، جلوی رشد سلول های جدید چربی را در بدن می گیرد و موجب تحریک آنزیم تجزیه کننده چربی (لیپولیز) می گردد. لیپویز باعث شکستن چربی های ذخیره ای در بدن و فرستادن آن ها به جریان خون می شود. اگر آنزیم لیپولیز نباشد، چربی تبدیل به کتون می گردد که محتوی مقدار زیادی انرژی می باشد.

از دیگر موادی که بر روی لاغری افراد تاثیر گذار می باشد زیره و کاسیا و به لیمو می باشند که اشتها را تحریک می کند و باعث لاغری می شود.

چای اولانگ

افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن

یکی از مهمترین اثرات چای اولانگ کاهش وزن و کاهش سایز بدن بدور از عوارض جانبی است. چای اولانگ با افزایش متابولیسم بدن، فرآیند چربی سوزی را سریع تر می کند. اولانگ حاوی پلی فنول ها است که می توانند عملکرد آنزیم تولید کننده چربی را متوقف کنند. چینی‌ها از زمان‌های بسیار دور معتقد بودند که چای اولانگ وزن را در محدوده طبیعی خود حفظ می‌کند و اضافه ‌وزن را کاهش می‌دهد. طی تحقیقی که در کشور چین در سال 1998 بر روی زنان صورت گرفت مشخص شد که مصرف مداوم چای اولانگ برای مدت 6 هفته، باعث کاهش وزن بدن می‌شود. در این مطالعه افزایش اکسیداسیون چربی‌ها فوق‌العاده بود. مصرف چای اولانگ باعث می‌شود که بدن چربی‌ها را به منظور تولید انرژی بسوزاند و نکته قابل توجه این است که این امر به صورت موضعی اتفاق می افتد! بعد از 6 هفته مصرف چای اولانگ 64 درصد افراد چاق و 66 درصد افراد مبتلا به اضافه‌ وزن بیش از یک 1 کیلوگرم وزن کم کردند و 22 درصد افراد شرکت‌کننده بیش از 3/5 کیلوگرم وزن خود را از دست دادند. توجه داشته باشید که اصولاً برای کاهش وزن دو مکانیسم وجود دارد:

الف) افزایش انرژی مصرفی.

ب) محدود کردن جذب درشت مغذی‌ها (بالأخص چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها).

در این راستا کافئین یکی از محرک‌های اصلی برای  کاهش وزن است که در انواع چای به وفور یافت می‌شود. کافئین متابولیسم (بالأخص متابولیسم چربی‌ها) را افزایش داده و باعث افزایش انرژی مصرفی می‌شود. چای اولانگ همچنین جذب چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها را نیز محدود می‌کند و نهایتاً منجر به کاهش وزن می‌شود.