چای و عسل

فواید خوردن چای و عسل

پزشکان انگلیسی در یک مطالعه جدید تاکید کردند روش‌های سنتی مثل خوردن چای و عسل برای مقابله با میکروب‌های بیماری‌زای قوی موثرتر هستند چون میزان مقاومت باکتری‌ها در برابر داروهای آنتی بیوتیک همچنان رو به افزایش است و به تدریج این داروها تاثیر درمانی خود را از دست می‌دهند.

به گزارش ایسنا، متخصصان همواره هشدار می‌دهند آنتی بیوتیک‌ها کم کم بی‌اثر می‌شوند و هرچه بیشتر مصرف شوند سطح مقاومت باکتری‌ها در برابر آنها افزایش می‌یابد.

به نوشته روزنامه تلگراف، متخصصان دانشگاه کاردیف در یک مطالعه جدید روی تاثیر چای و عسل بعنوان یک روش درمانی قدیمی و البته موثر برای مقابله با میکروب‌های قوی و در عین حال کنترل بیشتر مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها آزمایش کردند.

آنها می‌گویند اگر قرار باشد برای مقابله با فرآیند افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری‌ها، مصرف این داروها را کاهش دهیم باید جایگزینی برای آنها پیدا کنیم که ظاهرا چای و عسل برای این منظور مفید است..به گفته پزشکان؛ چای حاوی ترکیباتی موسوم به پلی‌فنول است که برای سلامتی مفید هستند و می‌توانند میکروارگانیزم‌ها را نابود کنند.

پزشکان به افراد توصیه می کنند تا به جای استفاده از قند یا شکر برای شیرین کردن چای که سبب بالا رفتن قند خون می شود از بهترین شیرین کننده برای سلامتی بدن مفید است البته به میزان کم استفاده کنند.به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ بهترین شیرین کننده برای مصرف چای، عسل طبیعی است.

گفتنی است عسل به علت خواص درمانی بسیار زیادی که دارد و نیز به دلیل اینکه طبیعی است و سبب بالا رفتن قند خون به میزان زیاد در یک زمان کوتاه نمی شود، بهترین انتخاب برای مصرف به همراه چای است. بررسی ها نشان می دهد مصرف عسل به همراه چای باعث افزایش مقاومت بدن و مقابله با بسیاری از بیماری ها می شود، از جمله بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش و یا بیماری ها ی پوستی .

خوردن عسل با چای داغ مانعی ندارد زیرا عسل دارای نوعی آنتی بیوتیک طبیعی است. هیچ اسیدی در دهان تولید نمی کند و حتی دندان ها را ضدعفونی هم می کند. اگر چای با عسل مصرف شود به علت وجود ماده فلوریندر چای از فساد دندان جلوگیری می کند ولی اگر چای با شکر مصرف شود خاصیت فلورین آن از بین می رود. پس این موضوع که گفته می شود حل کردن عسل در چای یا شیر داغ ترکیبات مضر ایجاد می کند صحیح نیست وبسیار هم خوب است حتی در رفع علایمی مثل سرفه، آنفلوانزا و خستگی نیز توصیه می شود.