فواید چای بر پوست و مو

فواید چای سبز و سیاه بر پوست و مو

چای نقش یک رطوبت رسان برای پوست را دارد:

آیا پوست خشکی دارید؟ کمی چای سبز سرد را روی پوست تان اسپری کنید. این یک روش عالی برای رطوبت رسانی و از بین بردن ترک های ناشی از خشکی پوست است.

فایده چای برای مراقبت از مو:

موهای تان شکسته و خشک و بی حالت است؟ چای را روی موهایتان اسپری کنید. چای سیاه برای از بین بردن شکستگی موها و چای سبز برای رشد موها خوب است. از چای دم کشیده سرد استفاده کنید.

استفاده از چای برای رفع پف چشم:

چای کیسه ای مصرف شده را دور نیندازید. یک راه ساده و فوری برای اینکه پف چشم را از بین ببرید این است که چای کیسه ای را چند دقیقه در فریزر بگذارید تا خنک شود و سپس آن را روی چشم هایتان قرار دهید. کافئین در چای رگ های خونی را تحریک می کند و باعث می شود سیاهی و پف دور چشم از بین برود.

کاربرد چای برای رفع بوی بد پا:

از بوی بد پا ناراحت هستید؟ پاها را با چای سبز یا سیاه بشویید.

رطوبت رسانی چای برای بعد از اصلاح:

اگر پاها یا دست هایتان بعد از اصلاح موها خشک و ملتهب می شود یا دچار خارش می شود چای سیاه را روی پوست تان اسپری کنید.

حالت دادن موها با چای سبز:

امروزه درمان سم زدایی از موها در بین مردم رواج بسیاری پیدا کرده است. اگر چه استفاده از محصولاتی که بر پایه چای سبز درست شده اند بسیار مفید می باشند، ولیکن فواید آنها اگر از چای سبز خانگی کمتر نباشد بیشتر هم نیست. بعد از شستن موها با شامپو، به جای استفاده از حالت دهنده های مو، از عصاره چای سبز با آب به جای نرم کننده مو استفاده کنید. چای سبز به خاطر مواد مغذی فراوانی که دارد، موجب تقویت در رشد موها شده و تغذیه موها را بهبود می بخشد.