روش های دم کردن انواع چای

• چای سبز رفاه لاهیجان

آب کتری یا سماور باید کاملاً زلال و جوش باشد.برای تهیه هر فنجان چای، یک قاشق مرباخوری از چای سبز رفاه را در قوری که قبلاً با آب جوش تمیز و گرم نموده اید بریزید سپس آب از جوش افتاده به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 3 الی 5 دقیقه دور از حرارت دم بکشد و نوش جان نمایید

• چای سیاه رفاه لاهیجان

آب کتری یا سماور باید کاملاً زلال و جوش باشد برای تهیه هر فنجان چای، یک قاشق مرباخوری چای خشک را در قوری که قبلاً با آب جوش تمیز و گرم نموده اید بریزید توجه نمایید که به ازای چای خشکی که در قوری ریخته شده میزان آب باید به اندازه یک بند انگشت بالای چای خشک باشد اجازه دهید حداقل به مدت 8 دقیقه و به منظور داشتن عطر و طعم بهتر به مدت 15 دقیقه روی سماور دم بکشد و سپس نوش جان نمایید.

• چای ترش رفاه لاهیجان

آب کتری یا سماور باید کاملاً زلال و جوش باشد قوری را قبل از استفاده با آب جوش تمیز و گرم نمایید برای تهیه هر فنجان چای یک قاشق چایخوری چای ترش  در قوری  ریخته و آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دم بکشد.

•  چای اولونگ رفاه لاهیجان

اولونگ به معنای اژدهای سیاه یک نوع چای نیمه تخمیری است که می توان آن را در تمام مدت شبانه روز همراه با صرف غذا یا بعد از غذا میل نمود. آب کتری یا سماور باید کاملاً  زلال و جوش باشد برای تهیه هر فنجان چای یک قاشق چایخوری از آن را در قوری که قبلاً با آب جوش تمیز و گرم نموده اید بریزید و آب جوش به آن اضافه کنید بگذارید در بازه زمانی 8 الی 15 دقیقه دم بکشد ( به منظور عطر و طعم بهتر مانند چای سیاه دم نمایید)

• چای قلم سنتی رفاه لاهیجان