چای ترش و خواص آن

چای ترش :

چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه می‌شود که از گلبرگ و دانه‌های آن می‌توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.نـوشـیـدنـی ایـن گیاه کاهش‌دهنده فشار خون، خـنـک‌کـنـنـده بـدن، رقـیـق و تـصـفـیـه‌کـنـنده خون، کـنترل‌کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب می‌باشد و برعکس چای که باعث دفع آهن می‌شود چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می‌آید.

چای سفید

چای سفید :

چای سفید آنتی اکسیدان هایی را برای شما فراهم می کند که با این رادیکال های آزاد ترکیب شده و قبل از آن که فرصت کنند فعالیت تخریبی خودشان را انجام دهند، آن ها را به طور امنی از بدن خارج می کند.
یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور موثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالری های اضافه در طول روز کمک می کند.
 اخیرا در یکی از تحقیقات انجام شده در آلمان مشخص شد که چای سفید به کاهش وزن از طریق کاهش چربی ها کمک می کند و این خیلی مهم بود؛ نه فقط برای این که چای سفید به تناسب اندام کمک می کرد بلکه به این دلیل که چاقی، مشکلات عدیده ای را برای افراد مبتلا به این عارضه ایجاد می کند که با کاهش وزن می توان بسیاری از آن عوارض را کاهش داد.
چای سفید به طور طبیعی فشار خون تان را پایین می آورد و به شما کمک می کند تا در برابر عوارض جانبی داروهای کاهنده ی فشار خون، که همان دِهیدراته شدن می باشد، در امان باشید.

چای اولانگ و خواص آن

3- چای اولانگ که شامل موارد زیر میباشد

1.    چای اولونگ طبیعی
2.    چای اولونگ معطر
3.    چای اولونگ باروتی

فرآیند اکسیداسیون دو تا سه روز به طول می انجامد. در حقیقت این چای را یک چای نیمه اکسیدشده (نیمه تخمیری) می شناسند و با توجه به نوع پردازش و فرآوری بین ۱۰ الی ۷۰ درصد اکسیداسیون صورت می گیرد. فرآیند تولید چای اولانگ تقریبا شبیه به چای سیاه است با این تفاوت که مرحله تخمیر خیلی کوتاه تر است و این باعث می شود طعم چای اولانگ اندکی ضعیف تر از چای سیاه و رنگ آن قرمز یا زرد باشد. اولانگ هم مانند چای سیاه،سبز و سفید از فواید متعددی برای سلامتی برخوردار است ز جمله: کمک به کاهش وزن، افزایش سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت پوست، کاهش کلسترول و فشار خون

چای سیاه و خواص آن

چای سیاه طبیعی که شامل موارد زیر میباشد:

چای سیاه قلم
1.    چای قلم ممتاز زرین   TGFOP
2.    چای قلم ممتاز  FOP
3.    چای قلم  OP

چای شکسته سیاه
1.    چای شکسته ممتاز زرین  TGFBOP
2.    چای شکسته ممتاز   FBOP
3.    چای شکسته  BOP

چای سیاه باروتی
1.    چای باروتی ممتاز زرین  TGOF
2.    چای باروتی ممتاز    FBOPF
3.    چای باروتی BPF
4.    گل باروتی   PF

خاک چای سیاه
1.    خاک چای درجه یک  PD ONE
2.    خاک چای درجه دو   PD TWO

چای سیاه قلم سنتی
چای  سیاه نوشیدنی مفیدی برای تصفیه خون از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی است، به هضم غذا کمک می‌کند، سبب نشاط، بیداری و مانع خواب آلودگی می‌شود. چای خواص درمانی زیادی دارد که برخی از آنها را نام می‌بریم:

پیشگیری، تسکین علایم و تسریع بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
ضد عفونی کننده و پیشگیری از بوی بد دهان
پیشگیری و کاهش اثرهای دیابت نوع دوم
کاهش علایم مواد حساسیت زا
کاهش علایم عارضه پارکینسون
بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن و کند کردن گسترش عفونت ویروس اچ.آی.وی در بدن
حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن
رفع خستگی و استرس
پیشگیری و التیام درد بیماری آرتروز

چای سبز و خواص آن

چای سبز که شامل موارد زیر میباشد .

1.    چای سبز ممتاز
2.    چای سبز قلم
3.    چای سبز باروتی

خواص چای سبز عبارتند از :

پیشگیری و درمان سرطان
جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی