چای اولانگ و خواص آن

 3- چای اولانگ که شامل موارد زیر میباشد

1.    چای اولونگ طبیعی
2.    چای اولونگ معطر
3.    چای اولونگ باروتی

 

فرآیند اکسیداسیون دو تا سه روز به طول می انجامد. در حقیقت این چای را یک چای نیمه اکسیدشده (نیمه تخمیری) می شناسند و با توجه به نوع پردازش و فرآوری بین ۱۰ الی ۷۰ درصد اکسیداسیون صورت می گیرد. فرآیند تولید چای اولانگ تقریبا شبیه به چای سیاه است با این تفاوت که مرحله تخمیر خیلی کوتاه تر است و این باعث می شود طعم چای اولانگ اندکی ضعیف تر از چای سیاه و رنگ آن قرمز یا زرد باشد. اولانگ هم مانند چای سیاه،سبز و سفید از فواید متعددی برای سلامتی برخوردار است ز جمله: کمک به کاهش وزن، افزایش سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت پوست، کاهش کلسترول و فشار خون

سایر برند های تیمن

تیمن در شبکه های اجتماعی

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید . . .

                

      Telegram Channel : @refahtea

تماس با ما

آدرس :گیلان , لاهیجان , کمربندی بعثت, پشت سرد خانه ایران زم

تلفن   : 42942 - 013  پیامک: 100042942

ايميل : 

درباره ما

شرکت تیمن(چای رفاه) در خطه سرسبز لاهیجان واقع در  قریه زیبای بیجاربنه در زمینی به مساحت 10000 متر مربع...  ادامه مطلب