تشخیص چای طبیعی از چای غیرطبیعی

چگونه چای طبیعی را از چای غیرطبیعی تشخیص دهیم؟
در انتخاب مواد غذایی مانند چای باید ابتدا به فکر سلامت آن بود، چراکه بسیاری از موادغذایی از جمله چای که در کشور وجود دارد سالم و طبیعی نیست و با توجه به این که اکثر مردم در مورد چای اطلاعات کافی ندارند و نمی توانند چای مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهند، تنها به دو عامل عطر و رنگ توجه می کنند که این دو عامل به راحتی می تواند به این محصول اضافه شود و قابل تقلب است.
انتظار عطر و رنگ زیاد از چای که به اشتباه در اذهان مردم جا افتاده است، کاملا غیرطبیعی و غیرمنطقی است.
شاید نتوان از طریق رنگ، چای کیفی و مرغوب را از چای نامرغوب خارجی تشخیص داد اما تقریباً همه چای هایی که از اسانس و عطر در آن استفاده شده کیفیت چندانی ندارند، چرا که برای تولید چای کیفی نیازی به عطر و اسانس نیست.
یکی دیگر از نشانه های چای خوب این است که چای طبیعی، سالم و بهداشتی سیاه و کدر نمی شود؛ یعنی اگر یک لیوان چای ایرانی مرغوب را حدود چند ساعت در لیوان بگذارید اگر طبیعی باشد تنها رنگ آن کمی مات می شود اما اگر طبیعی نباشد سیاه و ته نشین می شود.🌱🌱🌱☕️🍵🌱🌱🌱